17 стотинки в номинален размер е разликата на яйцата. Млечните

...
17 стотинки в номинален размер е разликата на яйцата. Млечните
Коментари Харесай

Яйца и млечни продукти са рекордьор по поскъпване

" 17 стотинки в номинален размер е разликата на яйцата. Млечните артикули също са от рекордьорите по повишаване. Там имаме най-високия растеж на междинен базис. Имаме много свръхпроизводство на свинско месо, тъй че цената му не се е променяла последните 4 години. " Това съобщи Владимир Иванов в ефира на БНТ.
Прочетете още
" Самата преправка изисква доста енергийни запаси. С тази нестабилна енергетика е обикновено да има повишаване. Има мощни сезонни съмнения за краставиците - от време на време са най-евтиният артикул, от време на време са най-скъпият. Пазарът работи съгласно търсенето и предлагането. Единственият проблем е покачването на разноските в енергийния пазар. "

Иванов посъветва всички консуматори да вършат осведомени покупки.

" В нашата страна е особено да се вещаят стихии. Имаме под паника дейности. Бих посъветвал всички консуматори да се осведомят за цени, за процеси в света. Ако видим цена, която не е естествена, да не го закупуваме. "

По отношение на слагането на таван на цените Иванов съобщи, че не е добър вид в едно демократично общество.

" Поставянето на таван на цените ще свърши работа, в случай че имаме команден жанр на ръководство ", сподели още той. И добави, че в случай че се сложи таван на цените в демократично общество, ще се провокира далавера.

Иванов добави, че няма по какъв начин да пазарим на ниска цена и качествено. Трябва да се търсят промоционални цени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР