17 слънчев ден –Ден за защита на справедливостта. Планета Хирон,

...
17 слънчев ден –Ден за защита на справедливостта. Планета Хирон,
Коментари Харесай

Слънчев календар – четвъртък – 4 август 2022

17 безоблачен ден –Ден за отбрана на справедливостта. Планета Хирон, звездата Арктур. На висше ниво това е Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Денят се свързва още с планетите Юпитер, Марс и Сатурн.

Тотем – Петела, войник, послушник, „ Небесният адвокат”, знак на неприкритост и увереност.

Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Време за освобождение от страховете. Могат да се подписват значими документи, да се пътува на дълги дистанции. Благоприятно е за нови запознанства.

Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания, да се стартира цикъл на обучение, на учене. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите. На човек роден в този безоблачен ден би трябвало деликатно да му се сортира името.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха, да прочисти аурата ви.

Не се предлага да се държи отворен прозорец. Противопоказно е да се изпитва боязън. Не стойте дълго време вкъщи. Не бива да спите дълго. Не се гледайте дълготрайно в огледалото. Неблагоприятно е за почистване и изхвърляне на отпадъци. Нежелателно е да се подписва брак в този ден. Не се предлагат интимни контакти. Да не се яде пилешко месо. Да не се наскърбяват домашните птици и да не се скубят перата им.

Диета –Днес не би трябвало да се готви, а храната да е приготвена от предния ден. Добре е да се ядат кръгли неща – питки, понички, милинки и други

Облекло – Добре е да промените облеклата, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмно-червено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините.

Знамения – На знаменията би трябвало да се обръща в този ден огромно внимание. Ако попаднете на срещуположен вятър – знак за небесна отбрана.

Ако намерите перо от птица – предвещава триумф в материалните каузи.

За тези, които отглеждат домашни птици – да пропее петел от трите ви страни – намислете си предпочитание, то ще се сбъдне. Хубаво е да видите петел, даже да ви клъвне. Също по този начин може да бъде произведение, фотография на петел.

Да намерите железни предмети – знак за неочакван триумф.

Име чуто по време на диалог няколко пъти – следва скоро да се срещнете с този човек.

Негативни знамения са: да е тъмно утрото, дъждовно време, стихия, рухване, загуба на ключ. Остър вятър в гърба – триумфа се е отвърнал от вас.

Сънища – по-добре е да не сънувате. Да се спи малко и на светлина. Всички приятни сънища могат да се изпълнят на назад. Да сънувате храм &ndash
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР