17 са вече жертвите от наводненията в Тесалия. Откриха телата

...
17 са вече жертвите от наводненията в Тесалия. Откриха телата
Коментари Харесай

Филип и Михаела загинаха на медения си месец при наводненията в Гърция

17 са към този момент жертвите от наводненията в Тесалия. Откриха телата на двама австрийци, Филип и Михаела, които се ожениха в Пилио преди две седмици.

Телата им бяха разпознати и по този метод броят на починалите от бурята " Даниел ", която засегна  област Тесалия, се усили. 

Вилата, в която двойката прекара медения си месец, е била завлечена от водата. Представители на всички управляващи, участващи в издирването на изчезналите, допуснаха, че са починали. 

Всъщност, предишния петък тялото на жена беше намерено на плажа " Дева Мария " в Лири Промириу. Тя беше млада, тъй че всички допуснаха, че това е 35-годишната Михаела, заяви кореспондентът на в Гърция Силвия Станчева. 

За да се откри публично самоличността ѝ обаче, австрийското посолство е осведомено да разпознава тялото благодарение на ДНК. След откриването на второто тяло, пристанищната администрация на Волос осведоми още веднъж австрийското посолство, като изиска повече информация, с цел да може и в този случай да стартира развой на идентифициране на тялото. 

То е открито на скалисто място на плажа " Муртия ". Лодка на бреговата защита го е разкрила и е откарано в държавната болница на Волос - " Ахилопулейо ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР