17 са жертвите на катастрофата край Своге. Днес от прокуратурата

...
17 са жертвите на катастрофата край Своге. Днес от прокуратурата
Коментари Харесай

17 са вече загиналите при автобусната катастрофа край Своге

17 са жертвите на злополуката край Своге. Днес от прокуратурата оповестиха, че 52-годишна жена е умряла на път за болница в събота. Тя е закарана непосредствено в Катедрата по правосъдна медицина в София. Разпозната е от околните си в неделя вечерта.

6-ма от потърпевшите при злополуката са настанени в болница,,Св. Анна``, като в най-тежко положение е жена на 52г. Тя е с заплаха за живота. 2-ма от потърпевшите са във Военно здравна академия, а водачът е в болница,,Царица Йоанна``. Той е без заплаха за живота.

Трима от 6-мата потърпевши, настанени в " Пирогов ", към момента са с заплаха за живота, заяви шефът на незабавната болница проф. Асен Балтов. Той прикани искащите да дарят кръв, тъй като в София има продължителен дефицит на кръвни артикули.
 © Българска телеграфна агенция  Прокуратурата притегли като обвинен водача на рейса в Своге Прокуратурата притегли като обвинен водача на рейса в Своге
Окръжна прокуратура София притегли Григор Григоров като обвинен в осъществяване на закононарушение по член 343 от Наказателния кодекс. Обвиняемият е задържа...
Още по тематиката Тежка злополука с рейс край Своге
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР