17 Лунен денТова е ден, в който всеки получава вътрешната

...
17 Лунен денТова е ден, в който всеки получава вътрешната
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 24 ноември 2018 година

17 Лунен ден

Това е ден, в който всеки получава вътрешната си независимост, натрупва, изпитва насладата на битието, среща идеалната обич. Този ден е доста успешен за подписване на бракове – този съюз ще бъде дълъг, в никакъв случай няма да угасне любовта. Този ден е удобен за брачен връзки.

Този ден е желателно да се организира като ден на контактите, веселието, разкрепостяването, ден на речите, песните, груповите практики. Препоръчва се да пиете студено изсъхнало вино – като знак на познанието на вечността и екстаза, връзката с придвижването и насладата. Но имайте поради, въпреки всичко: денят носи доста неконтролирани сили, които могат да ви отведат тук-там, на които не желаете да стигате. Въздържайте се от делова интензивност.

Доста постоянно се случва Пълнолунието да носи безпокойствие, което идва от вътрешната страна, от подсъзнанието, надигат се неразбираеми тревожни усеща, мисли и страхове. Пълната Луна изостря непрестанния спор сред разсъдъка и възприятията. Ще имаме една припряност, само че ще се стараем всичко да бъде хармонично. Ако имаме подозрения за нещо, не би трябвало да се опасяваме да ревизираме всичко, даже и по няколко пъти, да се освободим от всички свои вътрешни и външни ограничавания.

Добре е да сме прецизни, в случай че правим действия, свързани със сферите на обмена на информация, връзка и превоз, късите пътувания, сделките, подписването на контракти и сключването на покупко-продажби.

Препоръчително е да не закупуваме или продаваме значими за нас неща, да не подписваме значими контракти, изключително такива, с които не сме се срещнали добре и не сме ги обмислили авансово.

Противопоказни са всички процедури и интервенции на белите дробове.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени пространства.

Добре е за водни процедури или за плуване.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР