17 лунен ден до 22:43ч.Това е ден, в който всеки

...
17 лунен ден до 22:43ч.Това е ден, в който всеки
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 30 юли 2018 година

17 лунен ден до 22:43ч.

Това е ден, в който всеки получава вътрешната си независимост, натрупва, изпитва насладата на битието, среща идеалната обич.

Този ден е доста успешен за подписване на бракове – този съюз ще бъде дълъг, в никакъв случай няма да угасне любовта. Този ден е удобен за брачен връзки. Този ден е желателно да се организира като ден на контактите, веселието, разкрепостяването, ден на речите, песните, груповите практики.

Идеите ще ви бликат през днешния ден, доста бързо и внезапно ще получавате реформаторски мисли, които ще слагат основите на една нова фаза в бъдеще. Не се опасявайте да ги споделяте с вашите другари, тъй като в тяхно лице ще видите огромна опора, и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Ще имате опция, и време, да създадете нови запознанства, които ще ви бъдат в изгода за началото на нови и перспективни планове и цели. Много бързо ще съумеете да навлезете в нужното пространство и конюнктура, с цел да осъществите вашите планове.

Възможно е да ви се родят ексцентрични хрумвания, които ще сложат началото на един нов стадий в живота ви.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и активност за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР