17 извършени престъпления, нова кражба и съпротива при арест. Това

...
17 извършени престъпления, нова кражба и съпротива при арест. Това
Коментари Харесай

Ето кой прокурор остави на свобода циганин, по-страшен и от Плъха

17 осъществени закононарушения, нова кражба и опозиция при арест. Това не бе задоволително за прокурор Димитринка Георгиева Црънкова от районна прокуратура Бургас  да изиска задържането на циганина Харислав Т.

19-годишният мургавелко е жесток рецидивист, по-страшен и от Жоро Плъха, погубен от доктор Иван Димитров в Пловдив, написа Флагман.бг. През целия си умишлен живот Харислав от кв. “Рудник “ е правил единствено едно – да краде и тормози възрастни хора.

Показателно за държанието му е дейностите при ареста му. Той демонстрира жестоко неуважение на законите и институциите и скача да се бие с служителите на реда, като очевидно счита, че ще им избяга и ще му се размине.

Подобни лица не би трябвало да бъдат оставяни на независимост. Казаха го хиляди българи, които преди седмица излязоха на улиците и стачкуваха – не толкоз за поддръжка на доктор Иван Димитров, едвам покажат, че нещо в страната не работи, щом безспорен нарушител като Жоро Плъха е на независимост и прави следващото си престъпно действие.

Харислав е извадил по-голям шанс, само че и е внимавал – атакувал е изоставени къщи в Рудник или такива, в които живеят възрастни и слаби хора, които няма да му окажат опозиция.

Въпреки потресаващото му досие и държание обаче прокурор Димитринка Георгиева Црънкова не смята за нужно даже да изиска удължение на мярката му с прокурорско разпореждане.

Защо?! Дали тъй като е идват почивни дни, а и петък следобяд може би не е най-любимото й време, с цел да приготви документите за задържането на Харислав – може единствено да гадаем.

По неофициална информация прокурорката е обяснила, че " в понеделник ще взема решение какво да се прави по този случай “. Тази заран проверихме – още не беше решила, а в това време ромът може да извърши ново закононарушение, може и да се укрие, тъй като няма непрекъснат адрес, нито непрекъсната работа. Ако това се случи и извърши ново закононарушение, то ще тежи на съвестта на прокурор Димитринка Црънкова.

Обвинителката е един от опитните фрагменти на районна прокуратура Бургас. От дълги години е в системата, а последната й атестационна оценка е " доста добра “, което демонстрира, че е готова теоретично и добре знае какви са заплахите в тази ситуация " Харислав от Рудник “.

Прокурор Црънкова е от Бургас, има жилище в града и очевидно е в близки отношение с частния правосъден реализатор Георги Пеев Михалев към който преди години е заявила, че има заем от 74 хиляди лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР