17 хиляди лева сметка за мобилен телефон вгорчава първия учебен

...
17 хиляди лева сметка за мобилен телефон вгорчава първия учебен
Коментари Харесай

Учителка в столично школо получи 17 бона сметка за телефон

17 хиляди лв. сметка за мобилен телефон вгорчава първия образователен ден на преподавателката Полина Алексиева. Педагожката от влиятелно столично частно учебно заведение прекарва няколко часа в Сърбия, които се оказват " златни " за портфейла ѝ.
Всичко стартира от есемес от мобилния оператор, че Полина би трябвало да изпрати известие за удостоверение, в случай че желае да има интернет в западната ни съседка. Тарифата е закована на 117 лв., без да стане ясно на потребителя за какъв пакет тъкмо става въпрос и за какво тъкмо тази сума е закрепена.
Въпреки че цената е огромна, Алексиева изпраща есемес поради необходимост на използването на мобилни данни. Лимитът на сметката й е от порядъка на 200 лева и тя е спокойна за крайната сметка.
Вместо това се случва нещо шокиращо за учителката по музика. Малко откакто се връща в България, Полина получава уведомление, че настоящата й сметка е 15 101,20 лева без Данък добавена стойност. А на 9 септември идва и фактурата с начислено Данък добавена стойност - повече от 17 000 лева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР