17 гола бяха вкарани в първите два мача от градското

...
17 гола бяха вкарани в първите два мача от градското
Коментари Харесай

17 гола в първите два мача от градското първенство на Варна по плажен футбол

17 гола бяха вкарани в първите два мача от градското състезание на Варна по плажен футбол, което започва през днешния ден  на Южния плаж.

В първата среща първенецът на България МФК Спартак надигра Устрем (Караманите) с 6:1. По два гола за триумфа вкараха Костадин Иванов и Станислав Николов, а по един път точни бяха Павел Адамов със задна ножица и капитанът Калоян Цветков. За Устрем голът бе дело на опитния Никола Николов.
Далеч повече конспирация имаше в другата среща, която опълчи тимовете на ВВМУ " Н.Й. Вапцаров " и Олимпик. С гол на сина на Валентин Станчев - Ивайло, Олимпик поведе, а малко след началото на втората третина Александър Близнаков удвои задатъка на отбора си. Морското учебно заведение обаче съумя да обърне резултата в границите на вторите 12 минути с попадения на Кристиян Тодоров, Юлиян Димитров и Вилиян Николов. В началото на заключителната третина Ивайло Станчев изравни за 3:3, само че Кристиян Тодоров и Данаил Борисов направиха 5:3 за ВВМУ. Ивайло Терзиев върна интригата, само че единствено за малко, защото Кристиян Тодоров с хеттрика си оформи крайния резултат.
Утре и в сряда има по още два мача, след което ще станат ясни първите два отбора в класирането, които ще придобият право на присъединяване в държавния шампионат на България по плажен футбол.

Програмата:
19 юни (вторник)
18:30ч. Устрем Караманите – Олимпик
19:30ч. МФК Спартак - ВВМУ „ Н.Й.Вапцаров ”

20 юни (сряда)
18:30ч. ВВМУ „ Н.Й.Вапцаров ” - Устрем Караманите
19:30ч. Олимпик – МФК Спартак
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР