17-годишното момиче от град Цар Калоян е с опасност за

...
17-годишното момиче от град Цар Калоян е с опасност за
Коментари Харесай

Рецидивистът, издирван за опит за убийство и изнасилване в Цар Калоян, е заловен

17-годишното момиче от град Цар Калоян е с заплаха за живота откакто е било изнасилено, нанесени са му голям брой контузии и причинителят го е запалил. Момичето е откарано в болница в Русе с заплаха за живота.

Заподозреният 25-годишен мъж е с две присъди - за обезчестяване и грабежи. След нападението се е укрил.

Първоначално сигналът до полицията е подаден за пожар в частен дом в Цар Калоян нощес малко след 20 часа. На място чиновници на Министерство на вътрешните работи намират 17-годишно момиче с тежки пострадвания и изгаряния по тялото. По първични данни потърпевшата е нападната от 25-годишен рецидивист от същия град. Момичето е откарано в болница.

Започнало е търсене на мъжа и автомобила, с които е било известно, че се придвижва. Окръжната прокуратура в Разград е почнала досъдебно произвеждане против него. Уведомени са прилежащи дирекции на Министерство на вътрешните работи и са построени КПП-та.

Тази вечер към 17 часа мъжът е арестуван на един от пропускателните пунктове при село Стражец благодарение на полицията и жандармерията под управлението на Главна дирекция " Национална полиция ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР