17-годишно момиче се нуждае спешно от средства за лечение в

...
17-годишно момиче се нуждае спешно от средства за лечение в
Коментари Харесай

Младо момиче се нуждае спешно от средства за лечение в Турция

17-годишно момиче се нуждае незабавно от средства за лекуване в Турция. От нужните 32 000 евро досега са събрани близо 11 000.

С апел за помощ се обръща нейната майка Росица Иванова. Ето какво написа тя:

" Казвам се Росица Иванова и съм майка на едно положително и борбено момиче - Жани на 17 година С това послание към вас желая да Ви помоля да ни помогнете да съберем нужната сума за нейното лекуване. През август 2017 щерка ми беше оперирана в град Плевен от онкологично заболяване на яйчника. Същата година октомври месец ѝ бяха направени 6 курса химиотерапия. Те завършиха февруари месец 2018 и всички проучвания бяха положителни, само че на 14 януари 2020г. се наложи да се отстрани и далака също в град Плевен, заради връщане на болестта. Бяха ѝ назначени още 6 курса химиотерапия. До момента има направени 3, само че проучванията не демонстрират упования резултат. Потърсихме мнение от Турция и оттова ни оферират положително лекуване.

Поради провеждащото се лекуване тя не може да посещава учебно заведение и да се среща с другари свободно... все пак тя се оправя чудесно, с помощта на нейния борбен дух... мечтае доста скоро да може още веднъж да посещава обичаното си място - залата за национални танци! Въпреки неприятните странични резултати от лекуването, тя за момент не смъкна своята усмивка от лицето! Силно се надяваме с ваша поддръжка да можем да съберем сумата доста скоро ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР