17-годишно момиче от Варна попадна в болница след жестока саморазправа

...
17-годишно момиче от Варна попадна в болница след жестока саморазправа
Коментари Харесай

Ученички се млатиха зверски във Варна, едната влезе в болница

17-годишно момиче от Варна попадна в болница след жестока разпра със съученичка във Варненската филантропична гимназия.
Родителите на потърпевшата госпожица са подали тъжба до Инспектората във Варна, откъдето са разпоредили инспекция по случая, заяви началникът на РУО-Варна Венцеслава Генова. Тя добави, че от самото образователно заведение досега не е постъпвал сигнал за сбиването.
За случая потвърдиха и от пресцентъра на полицията във Варна. От там прецизираха, че е подаден сигнал за конфликтна обстановка сред две малолетни девойки, прераснала във физическа разпра и тече инспекция.
Инцидентът е от 6 ноември, когато две девойки от разнообразни класове разменят остри реплики пред учебното заведение в междучасието. Според родителите на потърпевшата госпожица, тя е била подложена на словесна офанзива, душевен тормоз и унижения, а след спора извън, нападната от другото момиче и нейна другарка. След побоя пострадалата била отведена в болница с пострадвания.
Според очевидци на случилото се обаче истината е друга и жертвата е предизвикала спора. Ето какво показа ученичка от същото учебно заведение в персоналния си профил във Facebook:
"Пълни неистини, изречени от устата на малолетно подвластно от опиати момиче, опитващо се да се изкара жертва на принуждение, което тя предизвиква на двете "побойнички ", закани, душевен тормоз в продължение на седмица, закани, физически тормоз от самата нея и нейния другар с престъпно досие. "
Тепърва инспекцията от страна на полицията и инспектората ще открият аргументите и събитията, довели до неприятния случай, както и кой носи виновността и отговорността за случилото се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР