17-годишно момиче от Кочериново е задържано от служители на РУ

...
17-годишно момиче от Кочериново е задържано от служители на РУ
Коментари Харесай

Полицаите от Дупница и Кюстендил арестуваха 3-ма, търсят крадец от къща и още...

17-годишно момиче от Кочериново е арестувано от чиновници на районно управление (на МВР) Рила за владеене на наркотично вещество. При инспекцията от нея е конфискувана опаковка марихуана. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

42-годишен мъж е арестуван през вчерашния ден от чиновници на районно управление (на МВР) Дупница, той е направил опит да открадне електронно заключващо устройство от къща, като го е изкъртил. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил за нарушение на заповед за отбрана от домашно принуждение. 42-годишният извършител е арестуван с полицейска заповед. За случая е известен дежурен прокурор.

Кражба на бетонни плочки от двор на къща в с. Яхиново е декларирана през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Дупница, досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

Досъдебно произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил през вчерашния ден за разваляне на непозната благосъстоятелност – нарушена е водоснабдителна система в землището на с. Драговищица. За случая е известен дежурен прокурор.

Вчера екипи на РСПБЗН са гаси 5 пожара, единият е нанесъл вреди – изгоряло е ел. табло на ул. „ Стаматов “ в Кюстендил. Запалването е породено от късо съединяване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР