17-годишно момиче от Казанлък е починало от прободна рана с

...
17-годишно момиче от Казанлък е починало от прободна рана с
Коментари Харесай

След семеен скандал: 17-годишно момиче почина от прободна рана

17-годишно момиче от Казанлък е умряло от прободна рана с нож в сливенската болница, след скандал с мъжа , с който живеела на брачен начала, заяви БНР.

Първите резултати от ограниченията на държавното управление се чакат до месец

Инцидентът е станал дома им в квартал „ Шести “ в Нова Загора преди два дни. Починалата е майка на 10 месечно бебе. Извършителят е арестуван за 72 часа в ареста, на следващия ден се чака да му бъде поискана непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.  

При зародилия скандал 21-годишният мъж удря жертвата с нож във врата, след което се обажда на тел. 112 и момичето е откарано в болничното заведение в Сливен с заплаха за живота, където през вчерашния ден е умряла.

Той се заканил с ликвидиране

Роднините на жертвата и свещеник Димитър от квартал „ Кармен “ в Казанлък разясниха, че има възможност обвиненият да претендира за психическа безотговорност.

Окръжната прокуратура Сливен повдигна обвиняване против причинителя по новите текстове на Наказателния кодекс – за съзнателно ликвидиране, осъществено в изискванията на домашно принуждение. Законът планува наказване от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на подмяна.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР