17-годишно момиче е починало снощи в двора на столично училище.

...
17-годишно момиче е починало снощи в двора на столично училище.
Коментари Харесай

Още не е ясна причината за смъртта на 17-годишното момиче в двора на училище

17-годишно момиче е умряло нощес в двора на столично учебно заведение. Момичето било на открито с другари, когато му прилошало и припаднало. Пристигналият екип на Спешна помощ единствено установил гибелта му. От Спешна помощ показват, че са били на мястото на случая на 11-ата минута.
Инцидентът станал към 19:00 ч. в двора на столичното 96-о СОУ „ Лев Толстой” в квартал "Люлин ". По информация на началника на Регионалното ръководство по образованието в София Ваня Кастрева момичето е учело в Банкя, само че е живеело в квартала, където е било излязло с другари.
"Не е имало напрежение, конфликт или някаква експанзия сред тях. Момичето живеело в "Люлин " и дружно с други младежи са били в двора на учебното заведение. Тя е била ученичка на Професионалната гимназия по туризъм в Банкя ", сподели Кастрева.
Линейката е пристигнала на мястото на 11-ата минута, съобщи пред Дарик представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. "В 20.09 часа е постъпил сигнал през системата на 112 за припаднало момиче в 96-о СОУ в "Люлин ". Веднага е тръгнала колата за спешна помощ и на 11-ата минута е била там. Нашият екип е установил, че детето е умряло ", сподели Сунгарска.
Линейка е извикана на място и час по-късно, този път поради майката на момичето, само че не съумява да стигне до дамата. "В 21.03 часа получаваме още един сигнал за същото място, за същото учебно заведение, като ни подават, че майката на детето е в тежка нервна рецесия. Отново незабавно потегля кола за спешна помощ и в 21.15 часа е на място. Хората, които са се събрали там, са посрещнали колата за спешна помощ, както свидетелства екипът, с хули, блъскали са автомобила, ритали са, удряли са по него. Екипът ни не е бил позволен до дамата, с цел да й бъде оказана здравна помощ, от която сигурно се е нуждаела, тъй като е изгубила рожба ", сподели Сунгарска.
И досега няма информация за точната причина за гибелта на момичето. С приятелите й от сутринта е работил учебният психолог.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР