17-годишно момче твърди, че е било ударено от шофьор на

...
17-годишно момче твърди, че е било ударено от шофьор на
Коментари Харесай

Агресия: 17-годишно момче твърди, че е ударено с юмрук от шофьор на автобус

17-годишно момче твърди, че е било ударено от водач на градския превоз с пестник в лицето.

Никола се качва в рейс 47, а водачът стартира да го наскърбява. „ Не съм му споделил нищо неприятно, не съм го предизвикал, а той ме удари “, описа момчето.

Веднага се обажда на татко си, които пък звъни на тел. 112. „ Те трансферираха диалога към районното. През това време стигнах до последната спирка на рейса и го блокирах, до момента в който дойде патрулка. Жалба още не сме подали, само че ще го създадем. Извадили сме здравно “, съобщи бащата на момчето.
17-годишен разчиства сметки със собствен връстник в село Брестовене
17-годишен младеж от село Брестовене, област Разград подал сигнал на Спешен телефон 112, че е станал жертва на обир. Инцидентът е...
Прочети повече
В рейса има камера, само че от нея не се вижда какво тъкмо е станало и дали водачът е блъснал момчето. „ Вижда се по какъв начин момчето се качва и водачът приказва нещо с него. След това момчето отива на последната седалка. В един миг водачът скача и потегля към него. Камерата не е съумяла да снима какво се случва тогава. След това водачът се връща зад кормилото. Никола слиза през втората врата ”, разказа  Александър Косерков, шеф на гараж " Земляне ", Столичен автотранспорт.

„ Мъжът е в отпуск сега. Ще желаеме пояснение от него, откакто се върне на работа и ще бъде осъден. При идващ подобен случай той ще бъде освободен от работа “, изясни Косерков.

Шофьорът на рейса работи във компанията от 2 години, като един път към този момент му е правена забележка след подаден сигнал за проблем от пасажер.

 

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР