17-годишно момче подкара нередовен мотор и падна след гонка с

...
17-годишно момче подкара нередовен мотор и падна след гонка с
Коментари Харесай

Хлапак падна с мотор след бясна гонка с полицията

17-годишно момче подкара неточен мотор и падна след гонка с полицията, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал към 14 часа в събота във Видин. Пътни служители на реда, патрулиращи по бул. ”Панония”, забелязали мотоциклет „ Ямаха” без регистрационна табела. Униформените подали звуков и светлинен сигнал за прекъсване, само че мотоциклетистът нараснал скоростта и траял в посока село Капитановци.
Ченгетата натиснали до долу педала на газта на патрулката и почнали да преследват джигита. Последвала гневна гонка, само че на към 500 метра след табелата, указваща края на града, транспортното средство поднесло и лидерът паднал на платното.
Оказало се, че мощният мотор е ръководен от 17-годишен видинчанин. Той се опитал да избяга от ченгетата, защото бил недееспособен, а моторът не бил регистриран.
Младежът е превозен в незабавния център. При медицински обзор били установени охлузвания по ръката му. При тестването му с дрегер, тестът на момчето не е отчела съществуване на алкохол.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР