17-годишно момче е загинало, а негов връстник е тежко ранен

...
17-годишно момче е загинало, а негов връстник е тежко ранен
Коментари Харесай

17-годишен без книжка обърна Ауди по таван и се бори за живот, негов връстник загина

17-годишно момче е починало, а негов връстник е тежко ранен при злополука в региона на гарата в Панагюрище, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик.

Сигнал за случая е подаден тази заран към 5 часа в дежурната на районно управление (на МВР) - Панагюрище. Незабавно към мястото са ориентирани екипи на " Пътна полиция ", аварийно-спасителен автомобил на пожарната и кола за спешна помощ на " Спешна помощ ".

Пристигайки служителите на реда открили, че е аварирал лек автомобил " Ауди ". По първичните данни лидерът е бил 17-годишен юноша от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост е изгубил ръководството над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала настрана от пътя по таван . В резултат на това е умрял возещият се до лидера негов 17-годишен съгражданин.

Шофьорът на автомобила, който е 17-годишен, е недееспособен. Той е превозен от екип на " Спешна помощ " в МБАЛ " Унихоспитал " - Панагюрище, където е настанен в доста тежко положение. На мястото е осъществен оглед от дежурна група на полицейското ръководство в средногорския град.

Установено е, че колата е благосъстоятелност на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се аргументите довели до тежката злополука. Тялото на умрялото момче е превозено за аутопсия в поделение по правосъдна медицина в МБАЛ - Пазарджик.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР