17-годишно момче беше задържано в Санкт Петербург по подозрение за

...
17-годишно момче беше задържано в Санкт Петербург по подозрение за
Коментари Харесай

Заради няколко фрази, 17-г. тиктокер закла собствената си майка и нейния брат

17-годишно момче беше арестувано в Санкт Петербург по съмнение за грубо ликвидиране на майка си и нейния брат. Следственият отдел оповестява, че телата на убитите са открити на 16 януари, в апартамент на ул. "Шахумян ".

Младежът е арестуван. "Разследващите, дружно с служители на реда и Росгвардия, задържаха 17-годишния наследник на жертвата като обвинен ", оповестява SUSK в Санкт Петербург. Заподозреният към този момент е бил неведнъж съден и е бил регистриран в полицията. Бил е и звезда на обществената мрежа TikTok, оповестява телеграмният канал „ Mash on Moika ".

Младежът е снимал одиозни видеоклипове, съдейки по които може да се допусна, че може би е имал психологични проблеми. Поне в един от тях TikToker на британски дава обещание да „ целуне до смърт” фена, в случай че не спре да се взира в него.

Конфликтът с околните на младежа е зародил под въздействието на алкохол. По предварителна информация младежът е чул закани от чичо си, на които той е дал отговор с няколко пробождания.

Ставайки несъзнателен очевидец на случая, дамата се пробвала да отбрани брат си от нападението на сина й, само че също по този начин се натъкнала на експанзия. В резултат на това мъжът и дамата са умряли от прободните рани.

Според „ Mash on Moika " младежът е умъртвил личната си майка, с цел да няма очевидци. Както оповестяват от Държавното следствено ръководство на Следствения комитет на Руската федерация в Санкт Петербург, против тиктокера към този момент е формирано наказателно дело по публикация „ ликвидиране ". Разследването на случая продължава, всички условия на случая се обясняват.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР