17-годишно годишно момче колабира в дискотека в Пловдив след употреба

...
17-годишно годишно момче колабира в дискотека в Пловдив след употреба
Коментари Харесай

17-годишно момче колабира след употреба на райски газ в Пловдив

17-годишно годишно момче колабира в дискотека в Пловдив след приложимост на алкохол. По думите на бащата, някогашния футболист Георги Какалов, синът му е използвал и божествен газ, предава бТВ.

От полицията също потвърдиха, че малолетният е използвал божествен газ. Инцидентът е станал в петък против събота вечерта в дискотеката, в която беше извършена полицейска акция предишния уикенд.

Момчето е билo в нощното заведение дружно със свои другари. Майка му е попълнила декларация, че го пуска на дискотека дружно с пълновръстен компаньон. Към 1 часа след среднощ момчето колабирало. Приятелите му викнали Спешна помощ, било е признато в болница и няколко часа е било в безсъзнание.

Към момента положението на младежа е положително и той си е у дома.

Бащата е изискал да му бъдат направени проби за алкохол и опиати. Пробата за алкохол посочила 0,6 промила, няма открити опиати.

Собственикът на дискотеката съобщи за бТВ, че „ няма сведения момчето да е употребявало балон с божествен газ. Вътре не се продава божествен газ. Вероятно момчето или негови другари са внесли балона извън “, споделя Диан Найденов.

Райският газ е неразрешен за продажба в закрити пространства, неразрешен е и за приложимост от лица под 18 години.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР