17-годишната дъщеря на заможен строителен предприемач Ани Робледо от Аризона

...
17-годишната дъщеря на заможен строителен предприемач Ани Робледо от Аризона
Коментари Харесай

Изстинахме! Убиха Зверски 17-Годишната Дъщеря На Строителен Бос! Заклаха Ани, Изкормиха Й Бебето За Откуп! Шок Снимки!

17-годишната щерка на състоятелен строителен бизнесмен Ани Робледо от Аризона е схванала, че ще става майка. Явно високият й стандарт на живот е привлякъл вниманието на неверния човек.

Тя се е сприятелила с друга бременна тийнейджърка на име Каси Торуга и са поддържали близки взаимоотношения. Към края на бременността Ани кани Каси в първокласния си дом, до момента в който родителите й ги няма.



Жертвата на закононарушението Ани

Гостенката идва готова за безчовечие! Тя носи раница цялостна с ножове и кърпи:



Оръжията, които килърката е донесла

Убива безмилостно Ани, разпаря корема й и изтръгва плода, който прибира в раницата. След това възпламенява фамилната къща, предава " Vnova ".

Тийнейджърката е задържана часове по-късно, мъртвото бебе е намерено в раницата й. Оказало се, че тя симулирала бременността си, с цел да се сближи с Ани. Тя признала пред служителите на реда, че пъкленият й проект е бил да убие наследницата и да отвлече бебето й, което да върне на заможните родители против откуп.

Каси е диагностицирана с тежка форма на шизофрения. В момента тя лежи в психиатрична клиника за престъпно проявени, и скоро нейният случай ще бъде преразгледан от съда.

Внимавайте кого допускате към себе си! /BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР