17-годишната безследно Ивана е обявена за държавно издирване.Прочетете ощеПериметърът се

...
17-годишната безследно Ивана е обявена за държавно издирване.Прочетете ощеПериметърът се
Коментари Харесай

Обявиха за национално издирване изчезналата ученичка Ивана

17-годишната безследно Ивана е оповестена за държавно търсене.
Прочетете още
Периметърът се уголемява, оповестиха от полицията в Кюстендил. От там показаха, че през днешния ден на терен работят над 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.

Момичето е в неопределеност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града в четвъртък в 22:00часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от Районно ръководство (РУ) Дупница са подхванали незабавни издирвателни дейности, споделиха още о полицията.

Оттам припомниха, че в районно управление (на МВР) Дупница работи действен щаб, който координира дейностите на екипите и се управлява от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - старши комисар Светослав Григоров.

В акцията вземат участие кучета, употребяват се и термокамери. Още от рано сутринта през днешния ден в обществените мрежи още веднъж се провеждат доброволци, които се включиха в обхождането на терените към Дупница.

От през вчерашния ден в Дупница се разяснява, че изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева е била подлагана на тормоз от съучениците в класа й. Поради тази причина с нея е работил и психолог и психиатър, родителите й са я водили на консултация и в Кюстендил. Кметът на Дупница сподели през вчерашния ден пред Българска телеграфна агенция, че ще провокира инспекция във връзка с това каква е била средата в образователното заведение.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР