17-годишна кралица на красотата, която нарича себе си принцеса“ ,

...
17-годишна кралица на красотата, която нарича себе си принцеса“ ,
Коментари Харесай

„Аз съм тийн кралица на красотата, която се омъжи за 65-годишен кмет, когато бях на 16 – ето моето послание към мразещите`

17-годишна кралица на хубостта, която назовава себе си „ принцеса “, която се омъжи за 66-годишен някогашен кмет, когато беше единствено на 16, отвърна на своите „ злобари “ в Instagram.

66-годишният Хисам Хюсеин Дехайни, някогашният кмет на Араукария в Бразилия, се ожени за тийнейджърката си Кауане Роде преди година тази седмица.

Кауане, ученичка от гимназията, стана втора в състезанието Мис Араукария през 2022 година в категорията за младежи за девойки на възраст от 15 до 17 години. Въпреки това бракът й с политика в действителност я катапултира в светлината на прожекторите.

Нетрадиционната връзка на двойката, въпреки и да не е противозаконна, притегли доста внимание и рецензия през последната година. В отговор Кауане отиде в Instagram на първата им годишнина, с цел да показа екранна фотография на резултатите от търсенето в Гугъл за имената на нея и брачна половинка си. В горната част на многочислените публикации тя зададе въпроса: „ Една година на предпочитание да знаем: почитатели или злобари? “

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Прин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР