17-годишна българска ученичка е била хваната от охраната на Колизеума

...
17-годишна българска ученичка е била хваната от охраната на Колизеума
Коментари Харесай

Ученичка-вандал от България драска по Колизеума

17-годишна българска ученичка е била хваната от защитата на Колизеума в Рим да изписва инициал от името си върху една от стените. Това станало на 28 април следобяд, по време на аудиенция в най-известния италиански археологически комплекс.

Българката, чието име не се оповестява, била на екскурзия в Рим дружно с други свои съученици и учители. Те били дружно и при визитата в Амфитеатъра на Флавиите, както е прочут Колизеумът, оповестява осведомителната организация АНСА, представена от "Канал 3 ".

Момичето желало да напише цялото си име, или минимум буквите си, само че съумяло да изпише единствено буквата "М ", когато се намесили хора от вътрешната защита. Тийнейджърката била отведена незабавно в полицейския сектор на Пиаца Венеция. Там ученичката била разпозната и против нея бил написан доклад, който е препратен на прокуратурата, каквато е процедурата в тези случаи. След това тя е била освободена, без да бъде арестувана.

Само преди дни в Колизеума се пробвало да се разпише и израелско семейство. 39-годишна жена съумяла са напише буквите на мъжа си, своите и на децата им - ЕIAAP, преди да бъде хваната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР