17-годишен ученик от Русе се е застрелял с ловна пушка

...
17-годишен ученик от Русе се е застрелял с ловна пушка
Коментари Харесай

Заради Синия кит: 17-годишно момче от Русе се самоуби

17-годишен възпитаник от Русе се е прострелял с ловна пушка точно на националния празник 3 март, написа в. " Телеграф ". Майки в затворена фейсбук група са безапелационни, че детето е играло рисковата игра " Син кит ".

" Има в действителност подобен случай, сега работим по него. Разследват се всички вероятни версии, само че не мога да ви кажа повече, сподели шефът на Областната дирекция на полицията в Русе старши комисар Теодор Атанасов.

След един месец Мартин, който е само дете на родителите си, е трябвало да навърши 18 години. Открит е от околните си да лежи прострелян с ловната пушка на татко си в фамилния им апартамент. Бил е възпитаник в 11 клас в Професионалната гимназия по електроника и електротехника " Апостол Арнаудов " в Русе

. След 7 клас бил признат в една от най-желаните специалности - в паралелката по редовно програмиране. Бил е на учебно заведение до 26 февруари, след което в Русе бе оповестена дървена почивка поради мощния снеговалеж. " Съучениците му е преподавателите му не са забелязали да е имал необичайно държание.

В потрес сме от случилото се, тъй като е нямало никакъв знак, че нещо го тормози. Имаше прекрасен триумф, положително държание... На тази възраст нямам доверие повода да е в играта " Син кит ", може да е някоя нещастна обич, не знам... ", споделя директорката на школото Надежда Русева.

Майката на момчето е пуснала на 4 март есемес на класната, че синът й се е самоубил. След това от учебното заведение я търсили, само че дамата не отговаряла. Погребението е било на 7 март. " Майки, тематиката е " Син кит ", - " Предизвсикателства " или както там е съвременно сега. Говорете с децата си, пазете ги, наблюдавайте ги, молете се даже, само че ги пазете!, моли в затворената фейсбук група " Майките на София ", жена, която се показва с името Анна.

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР