17-годишен селскостопански работник почина от топлинен удар в Испания. Това

...
17-годишен селскостопански работник почина от топлинен удар в Испания. Това
Коментари Харесай

17-годишен младеж почина от топлинен удар в Испания

17-годишен селскостопански служащ умря от топлинен удар в Испания. Това оповестиха локалните управляващи, представени от AFP. Това е първата потвърдена гибел, породена от рекордната топлинна вълна, която заля Испания и огромни елементи от Европа.
Младежът внезапно почувствал зашеметяване и макар че се е потопил в непосредствен плувен басейн, получил спазми, обявиха от локалната администрация на Андалусия в Южна Испания. Той бил откаран в незабавното поделение в прилежащия град Кордоба, където " умрял, макар направения му сърдечен масаж ", се споделя в изказването.
В момента Испания претърпява топлинна вълна с температури от над 40 градуса по Целзий в по-голямата част от страната. Жегата се чака да продължи до на следващия ден.
От общо 50 испански провинции, 34 са издали предизвестия за пожар, изключително в Каталуния, където пожарникарите се борят с потушаване на пожар, който към този момент изгори 6500 хектара земя.
Около 400 пожарникари се бориха с огъня през нощта, благодарение на самолети и хеликоптери.
Ръководителят на Каталунското министерство на вътрешните работи посъветва популацията да вземе " оптимални защитни ограничения ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР