17-годишен младеж загина в събота след полунощ след опит да

...
17-годишен младеж загина в събота след полунощ след опит да
Коментари Харесай

Хотелът-убиец в Приморско привлича като магнит безразсъдни маниаци

17-годишен юноша почина в събота след среднощ след опит да си направи селфи от градеж в Приморско. Момчето е паднало от 20 метра височина – в шахтата на асансьора.

Било е част от група от шестима, които си наели квартира в морското градче за седмична лятна почивка. С тях нямали родители, оповестява bTV.

Към 1 през нощта, след дискотека, двама от тях решили да си създадат фотоси на покрива на изоставения градеж.



„ Единият от младежите се подхлъзнал и пропада в асансьорна шахта, като се опитал да се задържи за арматурно желязо. Същото се е скъсало и не е могло да издържи тежестта му”, изясни представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас Цветелина Рандева.

Строителството на хотелския комплекс е почнало през 2004 година и е спряно няколко години по-късно, без да е довършено. Сега е благосъстоятелност на банка. Според общината рисковата постройка е оградена задоволително.

„ От едната страна е самобитна джунгла, въобще достигането до нея е мъчно, в случай че някой не реши в действителност да го направи”, сподели по телефона шефът на дирекция „ Устройство на територията” към община Приморско – Петко Гечев.



Според локални хора обаче постройката освен че не е обезопасена, само че и достъпът до нея е безпроблемен. Строежът изкушавал по-екстремните туристи, даже се рекламирал като място за селфита.

„ Виждам постоянно такива неща. Виждал съм примерно на фото ваканцията горе се качват и вършат невероятни снимки. Дори се събличат горе мацки и ги снимат. Явно има притегателна дарба този градеж за селфита”, описа хотелиерът Румен Йоцов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР