17-годишен младеж от Нови пазар пострада при катастрофа Tой е

...
17-годишен младеж от Нови пазар пострада при катастрофа Tой е
Коментари Харесай

Пиян тийнейджър открадна кола, преобърна се в канавка

17-годишен юноша от Нови пазар пострада при злополука Tой е бил зад кормилото на незаконно лишен лек автомобил след приложимост на алкохол. Това оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Разплитането на случая почнало след получен сигнал че по пътя за Каспичан е зародило ПТП. Водачът потърсил помощ в болничното заведение, откаран от свои близки. В късните часове нощес момчето със свои другари са употребявали алкохол.

По пътя към дома си той видял лек автомобил с шуменска регистрация. Бил отключен, а контактен ключ намерил в купето на автомобила. Подкарал го в посока към Каспичан, като на моменти карал с над 120 км/час. Загубил надзор и се преобърнал в крайпътна канавка.

Не е потърпевш съществено, след обзор в болничното заведение е освободен. Тестван е с дрегер. Отчетени са 1,17 промила алкохол в издишания въздух. Към момента се прави оглед и местопроизшествието се документира.

Образувано е досъдебно произвеждане, работата по което не престават чиновници на районно управление (на МВР) - Нови пазар.



Снимка: БТВ
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР