17-годишен младеж, извършил кражба на голяма сума пари, е задържан

...
17-годишен младеж, извършил кражба на голяма сума пари, е задържан
Коментари Харесай

17-годишен задигна 12 000 лева от познат, намериха част от сумата в пода на жилището му

17-годишен юноша, направил кражба на огромна сума пари, е арестуван от чиновници на полицията в Септември, заяви представителят на регионалната полицейска дирекция Мирослав Стоянов пред 24 часа.
В сряда в септемврийското полицейско ръководство бил получен сигнал от 56-годишния локален гражданин М.К., който съобщил, че от жилището му са откраднати спестявания от 12 000 лв.. За разплитането на случая бил образуван действен екип. Не след дълго те стигнали до самоличността на апаша. Оказало се, че това е 17-годишен младеж от Септември, който е прочут на фамилията.
Момчето постоянно посещавало със своята майка домът на обрания мъж и по този начин научил, къде фамилията съхранява спестяванията си. Издебнал миг, когато стопаните не били в къщата си и откраднал парите. При обиск в неговия дом криминалистите разкрили част от откраднатите пари, зазидани в особено направена дупка в пода на жилището. Хлапакът настойчиво мълчал при разпита за изчезналата част от откраднатото, криминалисти допускат, че ги е похарчил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР