17-годишен младеж е с опасност за живота след неразумен скок

...
17-годишен младеж е с опасност за живота след неразумен скок
Коментари Харесай

17-годишен е в кома след скок от влак в движение

17-годишен юноша е с заплаха за живота след неблагоразумен скок от трен в придвижване във Велико Търново. Инцидентът се случва в понеделник против вторник през нощта.

Тийнейджърът имал уговорена среща с момиче в остарялата столица и употребявал железницата, с цел да пристигна от родното си място Раднево до остарялата столица, написа „ Борба “.

За негово злощастие, изпуснал гарата и решил да слезе от композицията посредством каскада. Вероятно концепцията му хрумнала в опиянено положение, защото има данни за приложимост на алкохол.

Приземяването обаче не се случило съгласно упованията му и довело до тежка черепно-мозъчна контузия.

Младежът е превозен до Спешно поделение на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, след което е ориентиран за хоспитализиране в реанимация. По последни данни пациентът е в кома.

Няколко дни по-рано пък в регионалната клиника одобриха за лекуване млада жена, която потърпевша по безразсъден метод край Къпиновския водопад. Тя употребила водоема, с цел да се разхлади, само че до момента в който плувала, върху нея се стоварил мъж, който скочил от скалите. За пациентката се погрижили експертите от отделението по неврохирургия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР