17-годишен младеж, дрогиран и зад волана на такси, не спря

...
17-годишен младеж, дрогиран и зад волана на такси, не спря
Коментари Харесай

Екшън в центъра на София: 17-годишен без книжка и дрогиран рани трима полицаи

17-годишен юноша, дрогиран и зад кормилото на такси, не спря за инспекция на служители на реда и блъсна трима от тях на бул. " Васил Левски " в центъра на София. Полицаите са леко потърпевши. В колата са открити дрога и оръжие. Младежът е престъпно проявен, бил е разгласен за търсене от татко си.

Според оперативни данни на полицията, този таксиметров автомобил е употребен най-вече за услугата " доставка на дрога по домовете ".

Преди обяд той потегля от квартал " Дружба " в столицата към следващия адрес, с цел да извърши поръчка. На излизане от квартала полицейски екип се пробва да го спре, само че водачът не го прави.
Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Още през днешния ден към 11:50 ч е засечен от екип на СПС. След, което те са се отдръпнали по Цариградско шосе. И тук към този момент на бул. " Васил Левски " на пресечката с " Аксаков " са засечени от екип на Първо районно.
При вторият опит за прекъсване, малко след кръстовището пред Софийския университет, водачът в началото понижава, само че по-късно внезапно настава газта и блъска двама служители на реда. Трети еднообразен съумява да спре автомобила.

17-годишният юноша, който е зад кормилото на таксито, оказва опозиция и с удар чупи коляното на служителя на реда. В колата има и двама пасажери - мъж на 20 години и жена на 22 години.
Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Трите лица са престъпно проявени по линия на разпространяване на опиати, за взломни обири, за незаконни отнемания на моторни транспортни средства.
При изработен полеви тест е открито, че преди да седне зад кормилото малолетният е използвал амфетамини и канабис. Той е бил разгласен за търсене от татко си, защото е напуснал дома за малолетни, в който е бил настанен. В колата са открити пневматичен револвер и опиати.
Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Говорим за кристалообразно вещество, най-вероятно амфетамини и вероятно за марихуана.
Таксито не е оповестено за откраднато, открива се кой е неговият притежател и за какво го е дал в ръцете на малолетен.Агресивният юноша и спътниците му са арестувани. Тримата потърпевши служители на реда са откарани в болница.
 Дрогиран таксиметров водач блъсна трима служители на реда в София Дрогиран таксиметров водач блъсна трима служители на реда в София
17-годишен недееспособен таксиметров водач не се е подчинил на стоппалка на бул. "Васил Левски " в столицата и е блъснал леко трима служители на реда. Шофьорът...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР