17-годишен жител на село Маломир, община Тунджа, е приет по

...
17-годишен жител на село Маломир, община Тунджа, е приет по
Коментари Харесай

Ромска банда от култовия блок 20 потроши от бой 17-годишен

17-годишен гражданин на село Маломир, община Тунджа, е признат по неотложност в ямболската МБАЛ „ Свети Пантелеймон “ малко преди среднощ на 29 май. Тийнейджърът Ивелин Йорданов е бил докаран в извънредно тежко положение разследване нанесен му нечовечен побой при опит да му бъде отмъкнат велосипедът.

Сигналът е бил признат на телефон 112 към 21,35 часа. Задържан е един от побойниците, който е на 18 години. Установени са съучастниците му, три малолетни момчета, сбито оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи – Ямбол, където е формирано досъдебно произвеждане, заяви "Монитор ".

Инцидентът с Ивелин е доста тежък, той е дело на една тайфа хлапета от ромски генезис, чийто родители преди време се настаниха в прилежащото село Тенево. Напоследък правят пакост след пакост и никой тук не смее да им се скара, тъй като може и къщата му да възпламенят, разяснява кметът на Маломир Йордан Тодоров.

Ромите придошли след събарянето на блок 20 в ямболския квартал „ Райна Княгиня “ преди 6 години. Блокът, обитаем напълно от роми, беше опустошен по заповед на кмета Георги Славов. В него по това време са живеели близо 600 души, които са останали без покрив.

Пребитият Ивелин през м.г. беше арестуван по обвиняване в пукотевица с въздушна пушка, при която бе ранен 14-годишния Станчо Минков, напомнят локалните поданици. Хлапето едвам не окуця откакто 3 сачми заседнаха в крайници ме и се наложи хирургична интервенция.Тогава стрелецът се размина със пандиза поради непълнолетието си, наложена му бе пробация.

Побоят не е обвързван със стрелбата от лятото на 2017-а, безапелационен е кметът на Маломир. По негови данни циганите-пришълци причакали жертвата си на входа на селото и пробвали да му отмъкнат велосипеда.

„ Бит е на умиране, нека да прескочи трапа. Дано след този случай властта се намеси и накаже тия момчета, тъй като те са на път да станат закоравели нарушители! “, добави Йордан Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР