17-годишен е в кома и в критично състояние, след като

...
17-годишен е в кома и в критично състояние, след като
Коментари Харесай

17-годишен е в критично състояние след падане от третия етаж на дом за деца

17-годишен е в кома и в сериозно положение , откакто падна от трети етаж на дом за деца с увреждания в град Роман. Момчето е с черепно-мозъчна контузия и пострадвания на гръдния панер.

" Не е ясно дали той се е надвесил и е паднал, или самодейно е отворил, с цел да скочи ", разяснява пред НоваТВ Георги Костов, шеф на отдел в Агенцията за обществено подкрепяне в Мездра.

Три лечебни заведения в София са отхвърлят да одобряват момчето , заради липса на подготвеност за приемане на потърпевш с политравма, липса на свободни кревати или липса на експерт. Към момента момчето е настанено за лекуване в плевенската университетска болница.

Полицията проверява случая и към този момент не е ясно дали става дума за случай. Младежът не е показвал с държание, че желае да скочи. " Всичко наподобява на трагичен случай . Самото дете не е показвало, че сходно нещо ще се случи. То не е проявявало принуждение, нито е имало суицидни прояви " , разяснява Капка Нецова от Агенцията за обществено подкрепяне в Мездра. За това удостоверяват и чиновници от вкъщи за деца с увреждания.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР