17-годишен чужд гражданин е задържан и привлечен към наказателна отговорност,

...
17-годишен чужд гражданин е задържан и привлечен към наказателна отговорност,
Коментари Харесай

Обвиниха 17-годишен чужденец за наръгания ученик в София - Темида

17-годишен непознат жител е арестуван и притеглен към наказателна отговорност, поради с нож момче в София. 

На 23 септември на ул. „ Пиротска “ обвиненият Б.А., посредством нанасяне на удар с нож в региона на корема на К.В., му предизвикал телесна щета, изразяваща се в пострадване на коремната стена, засягаща две области на тънкото и дебелото черво, оповестиха от Софийска районна прокуратура. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “. До момента в хода на следствието са разпитани очевидци и е осъществен оглед на местопроизшествието. Назначени са експертизи. Б.А. не е жител на Република България и няма непрекъснат адрес, поради това и опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, дежурен прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Утре от СРС ще бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. 

Бащата на намушканото момче Иво Вълков описа по бТВ, че синът му е нормализиран. 

„ Това, което ми е известно досега, е, че след замяна на реплики се стартира нахлуване. Двама от нападателите са бежанци, а третият – български жител. Нападат сина ми и негови другари. Това става пред магазин до учебното заведение. След спречкването се разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, единият прескача бара и взима нож “, описа Иво Вълков. 

Собственикът на магазина се е опитал да вземе ножа, само че не е съумял. След това тримата догонват групата на сина ми, някои се разбягват, само че синът ми и още един негов другар не съумяват. Наръган е в гърдите и корема. Третият нападател – българинът, се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци “, описа още бащата. 

Версията на фамилията на Алгафари е, че той се е опитал да спре индивида с ножа. Тъй като не е открит като причинител, е бил освободен. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР