17-етажен жилищен блок в киевския Лобановски проспект 6А“ е бил

...
17-етажен жилищен блок в киевския Лобановски проспект 6А“ е бил
Коментари Харесай

Руска ракета порази жилищен блок в Киев

17-етажен жилищен блок в киевския „ Лобановски проспект 6А “ е бил ударен от съветска ракета, оповестиха украинските управляващи.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1063
По първични данни починали няма, само че е в ход интервенция по евакуацията на постройката.

Кадрите демонстрират извънредно съществени вреди по блока, който е допустимо да се окаже неспособен за обитаване след ракетния удар.

Видео демонстрира и момента на удара на ракетата. 

Еще одно видео момента ракетного удара Водоснабдителна система РФ по жилому дому в Киеве на Лобановського, 6а. Разрушения с 17 по 21 этажи.
— egazet (@egazet_) Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1063  Министър Нинова и работодатели разискаха последствията за българската стопанска система от глобите против Русия Министър Нинова и работодатели разискаха последствията за българската стопанска система от глобите против Русия  Съветът на Европейски Съюз ще заседава на следващия ден изключително за обезпечаване на филантропична помощ за Украйна Съветът на Европейски Съюз ще заседава на следващия ден изключително за обезпечаване на филантропична помощ за Украйна  Макрон: Тази война ще се проточи и ние би трябвало да се подготвим за нея Макрон: Тази война ще се проточи и ние би трябвало да се подготвим за нея
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР