17 души са ранени през изминалия празничен уикенд в поредица

...
17 души са ранени през изминалия празничен уикенд в поредица
Коментари Харесай

17 ранени при стрелби в Торонто по време на национален празник

17 души са ранени през миналия празничен уикенд в поредност стрелби в канадския град Торонто, оповестяват локалните телевизионни канали „ Глобал Нюз” и Си Би Си.
Цяла Канада по следите на младежи, обвинени в серия убийства Търсенето обгръща територията на цялата страна
Първият понеделник на август е формален празник във всички канадски провинции, на който те честват основаването на своята държавност. По традиция през по този начин наречения „ дълъг уикенд” се провеждат разнообразни празненства и празнувания.

В Торонто, където празникът е прочут като Денят на Симко, по името на първия губернатор на Горна Канада, честванията са били белязани от поредност кървави произшествия.

Първият случай е бил регистриран от полицията в съботния следобяд, когато двама мъже са били открити простреляни след телефонен сигнал.

През уикенда са били регистрирани общо 11 случая с приложимост на огнестрелно оръжие в разнообразни елементи на града, оповестява Си Би Си. Насилието е достигнало връхната си точка, когато в ранните часове на понеделник седем души са били простреляни в известен нощен клуб. Някои от ранените са приети в болница в сериозно положение.
Избирай: Вярата или опцията да работиш Темата за дискриминирането се оказва, че не е непозната и на Канада
„ Ситуацията е доста тревожна, само че тези закононарушения са разкриваеми”, декларирал шефът на локалната полиция Марк Саундърс пред медиите.

Саундърс също по този начин е споделил, че ще бъдат съсредоточени спомагателни патрули в избрани елементи на града поради вълната от принуждение. Ще бъдат подхванати и спомагателни ограничения за справяне със обстановката, които той обаче отхвърля да разкрие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР