17 души, повечето от които тийнейджъри, са арестувани в Испания

...
17 души, повечето от които тийнейджъри, са арестувани в Испания
Коментари Харесай

Закопчаха тийнейджъри в Испания за разпространение на детска порнография

17 души, множеството от които младежи, са задържани в Испания за шерване на изображения с "изключително насилствена " детска порнография в Уотсап, написа БГНЕС.

Полицията ги задържала след 2-годишно следствие, обхващащо три континента, при което 33 души бяха арестувани в 11 страни.
Освен 17-те задържани в Испания, други 9 бяха арестувани за следствие - с общо 14 момчета младежи. Повечето от арестуваните са малолетни, като най-младият е единствено на 15, съобщи представителят на полицията Едуардо Касас.

Те са задържани за предпазване и шерване на нецензурен файлове, които в някои случаи са "изключително съществени ", сподели Касас. Той уточни, че някои са свързани с обезчестяване на доста дребни деца, в това число бебета единствено на няколко месеца до деца на 11 или 12 години.

Освен че са споделяли файлове, те даже били основали „ стикери “ - дребни, цифрови изображения като емоджита, които могат елементарно да се споделят онлайн - показващи принуждение на дребни деца.

В един от случаите 29-годишен мъж е задържан освен за евакуиране на детска порнография, само че и за поощряване на други членове на групата да реализират контакт с млади девойки, които биха могли да бъдат експлоатирани, изключително с мигранти, които надали ще се извърнат за помощ към полицията.

Общо 20 души бяха задържани в Европа - 17 в Испания, и трима други в Италия, Франция и Обединеното кралство.

Други 10 са задържани в Латинска Америка - четирима в Еквадор, двама в Уругвай, двама в Перу и двама в Коста Рика. Други трима в Индия, Пакистан и Сирия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР