17 часа след премиера - близо 90 000 гледания в

...
17 часа след премиера - близо 90 000 гледания в
Коментари Харесай

Пуснаха нова версия на Ела, ела на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд

17 часа след премиера - близо 90 000 гледания в YouTube и влизане в класацията на платформата за България. С подобен летящ старт стартира живота си " Ела, ела 2.0 " - новата версия на един от най-големите шлагери на Ку-ку Бенд. Песента, която в оригинал е дело на Евгени Димитров, Слави Трифонов и Георги Милчев - Годжи, а текстът е на Ивайло Вълчев и Годжи, заживява нов живот в чисто нова версия, с помощта на одобрените продуценти Fabrizio Parisi & The Editor.

" Избрахме " Ела, ела ", тъй като това е една от най-емблематичните песни на Ку-ку Бенд. Заслужава нов живот. Затова направихме НЕ ремикс, а напълно нова версия ", споделя Евгени Димитров, който работи с продуцентите по новия план.

Аранжиментът и звукозаписът на " Ела, Ела 2.0 " са напълно нови, като от оригинала са оставени непокътнати единствено акапелата на Слави Трифонов и няколко знакови музикални момента . Новата версия е в вълнуващ клубен темп и емфатичен електронен саунд, който дава поръчка да влезе през парадния вход на нощния живот в България.

Идеята за възобновяване на песента идва от самия Слави Трифонов, който кани Fabrizio Parisi & The Editor да работят по плана, откакто се среща с работа им. За пръв път, някой отвън екипа на Ку-ку Бенд се намесва в техните авторски композиции. Въпреки това музикантите и продуцентите се сработват извънредно бързо и дейно, и по-късно повече от месец резултатът е на разположение.

" Ела, Ела 2.0 " излиза с чисто нов клип, сниман от режисьора Валери Милев, в който ще се насладите на същински церемониал на суетата и сексапила. А на финала ви чака изненада, на която няма по какъв начин да не реагирате с усмивка.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР