17,4 милиона здратели са проследили премиерата на първия епизод от

...
17,4 милиона здратели са проследили премиерата на първия епизод от
Коментари Харесай

Рекорден брой зрители гледаха премиерата на първия епизод от Игра на тронове

17,4 милиона здратели са наблюдавали премиерата на първия епизод от финалния осми сезон на " Игра на тронове ", заяви телевизионният канал HBOл представен от Novini.bg.

``
реклама

Достигнатото число се явява връх за средновековни сериали в жанра фентъзи. Премиерата на осмия сезон, състояла се в неделя, се оказала и най-споменаваната в обществените мрежи за цялата история на поредицата. На нея са били отдадени през уикенда над 5 милиона изявления в туитър.

По данни на социологическата организация " Нилсен " финалът на предходния сезон на " Игра на тронове " през 2017 година е бил проследен от 16,5 милиона фенове по HBO и в режим на стрийминг.

Американският ефирен канал НBO започва последния осми сезон на " Игра на тронове " в неделя. Той ще се състои от шест епизода, напомнят организациите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР