17:0! Това е головата разлика, която след 4 изиграни мача

...
17:0! Това е головата разлика, която след 4 изиграни мача
Коментари Харесай

17:0! Този ПСЖ определено плаши

17:0! Това е головата разлика, която след 4 изиграни мача има Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Четири мача, четири победи, над четири осъществени гола приблизително на мач и ранно класиране за осминафиналите в шампионата, два кръга предварително.

Да, този ПСЖ несъмнено плаши Европа.

ПСЖ и Байерн са на 1/8-финалите в ШЛ

През лятото бяха милионите му. Онези 222 за Неймар и 180-те за Мбапе. Въпросните мегапокупки дразнеха. Дразнеха с наглото тракане по масата на жълтиците от Катар.

Сега тези резултати не нервират, а стряскат класическите грандове. Байерн към този момент пострада от този тим – 0:3. Кои ли ще са идващите?

Вероятно няма да закъснеят доста. Напролет – да.

Парите не играят на терена. Вярно, не играят. В случая обаче има припокриване сред вложения и резултати. На този стадий, най-малко.

Дали пък още този сезон няма да забележим френския отбор като първенец на Европа? Нещо, което безспорно е крайната цел на могъщите финансово притежатели на парижани.

В шампионата на Франция е ясно – там след 11 кръга ПСЖ е водач с актив от 9 победи и 2 ремита, при голова разлика 34:8. Но в Европа, в Европа е истината.

Наистина, този Пари Сен Жермен несъмнено плаши.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР