168 ЧасаСнимка: novini.bgГригор Димитров мина да го видя, защото имах

...
168 ЧасаСнимка: novini.bgГригор Димитров мина да го видя, защото имах
Коментари Харесай

Борисов: Глупост е, че съм обещал на Григор да строи висока сграда до...

168 Часа

Снимка: novini.bg

" Григор Димитров мина да го видя, тъй като имах и аз такава травма в рамото. Изключително тежка травма. Някъде писаха, че съм му заречен да строи някаква висока постройка в комплекса на Малееви.

 

" Григор Димитров мина да го видя, тъй като имах и аз такава травма в рамото. Изключително тежка травма. Някъде писаха, че съм му заречен да строи някаква висока постройка в комплекса на Малееви. Господ ми е очевидец, момчето сподели, че някъде отвън София ще желае да си направи спортна академия, която да си развива. Обещах му, когато си изследва нещата, да пристигна и да приказваме. Коментирам тази среща единствено поради тази нелепост, че ще строи висока постройка на кортовете на сестри Малееви " ", сподели министър председателят Бойко Борисов пред  " Дарик радио ".



Премиерът е посъветвал " другарски " с някогашния №3 в света да взе участие още веднъж на шампионати в България. Димитров завоюва " София оупън " през 2017 година, само че оттогава не е взел участие в съревнования в България.



" Най-приятелски му споделих му само да идва на шампионатите и да играе за България, тъй като това е една инвестиция в обичта на народа. А хората го обичат. За половин час мина да ме види и показа по какъв начин се трансформира България. Сподели по какъв начин се трансформира България и си върви до Хасково и се връща без напрежение ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР