1600 полицаи ще охраняват около стадион “Васил Левски по време

...
1600 полицаи ще охраняват около стадион “Васил Левски по време
Коментари Харесай

Стотици полицаи, бесни фенове и без публика: Започва мачът между ...

1600 служители на реда ще охраняват към стадион “Васил Левски ” по време на мача. Движението в региона поетапно беше спряно. До 22 ч. се не разрешава престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион " Васил Левски ",  както и на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред бул. " Драган Цанков " и ул. " Ген. Гурко " от страната на Националния стадион, на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и ул. " Любен Каравелов ".

 





 

До патовата обстановка, която хвърли голямо черно леке върху така и така неприятния имидж на българския футбол се стигна, откакто БФС се уплаши от желанията на футболните почитатели да стачкуват против управлението след години на провали. Начело на БФС от 18 години стои Борислав Михайлов. Ръководството, в което влизат още Йордан Лечков и Емил Костадинов от години е упреквано в корупция, непрозрачно разходване на средства и неприятно ръководство на българския футбол. Точно заради тази причина почитателите се зарекоха да стачкуват от трибуните по време на мача сред България и Унгария. 

 

Това уплаши БФС и те взеха решение да реалокират срещата от София в Пловдив - на стадион “Христо Ботев ” и то без аудитория. Той обаче е в ремонт и градската администрация не разреши мачът да се играе. Появиха се даже разновидности срещата да се организира чак в Кърджали. В последна сметка тимовете на България и Унгария ще премерят силите си в София. Но черното леке върху родния футбол остава - станахме за срам в чужбина. Унгарската футболна асоциация назова дейностите на БФС “безпрецедентни, изцяло неоправдани и извънредно нелоялен ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР