160 години затвор грозят български гражданин, издирван от германските власти

...
160 години затвор грозят български гражданин, издирван от германските власти
Коментари Харесай

160 г. затвор грозят нашенеца Мехмед Мехмед в Германия за 16 престъпления

160 години затвор грозят български жител, търсен от немските управляващи за осъществяването на 16 закононарушения.

Мехмед Мехмед е направил машинация по поминък и е участник в проведена незаконна група. Издадена му е Европейска заповед за арест, която е доказана от Апелативния съд в Бургас.

ЕЗА е издадена на 1 юни от районния съд в Ландсхут. Престъпленията са осъществени в интервала март – септември 2019 година на територията на Вилсбибург и са наказуеми с „ отнемане от независимост “ до 10 години за всяко от действията, разясняват от съда.

“Изрично е посочено, че българският жител Мехмед Мехмед , дружно с други лица, решили да набират за себе си посредством лъжливи дейности значителен и некраткосрочен източник на приходи, като съгласно авансово направения общ проект за деяние се представяли за работещи в туристически бюра „ Транс Туристик “ и „ Оушън туристик “ и предложили на пътувания до Република Турция. По този способи въвели 19 потърпевши лица в подвеждане, че желаят и са в положения да им обезпечат предлаганите пътувания. Проявявайки доверие, ощетените превеждали по посочената им от обвинените банкова сметка парите за пътуванията –  суми надлежно  между  Евро 950 и Евро 2456, без действително тези пътувания да се осъществявали ”, споделят още от Апелативния съд в морския град.

По делото е получена информация от районна прокуратура – Бургас, че против желаното лице има висящо произвеждане за закононарушение срещу превоза – шофиране в периода на предходно наказване за възбрана за ръководство на МПС.
Бургаският апелативен съд се солидаризира с изводите на първата инстанция, че от официална позиция обсъжданата Европейска заповед за арест по форма и наличие подхожда на условията на Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР