16-то поред туристическо изложение Планините на България – гостоприемство в

...
16-то поред туристическо изложение Планините на България – гостоприемство в
Коментари Харесай

Туристическо изложение готвят в Смолян

16-то подред туристическо ревю „ Планините на България – гостолюбие в четири сезона ” ще се организира в Смолян сред 10 и 12 октомври. Откриването ще се състои на следващия ден, от 12 часа в Родопския трагичен спектакъл „ Николай Хайтов “.
Проявата се провежда от Регионална туристическа асоциация “Родопи ”, Организацията за ръководство на туристически регион “Родопи ” и община Смолян. От годините сътрудник на събитието е Министерството на туризма, регионалната администрация и национално показани туристически организации.     
Целта на ревюто е да се срещнат представители на туристическия бизнес и техни сдружения, експерти от общински администрации,  жители и посетители на Смолян.
Едните показват опциите за отдих и развлечения в своите туристически дестинации, а другите получават интересуващата ги информация  и се срещат с предлагането на нови услуги.
На форума се дискутират настоящи проблеми на сектора с  присъединяване на локалните и държавни управляващи,  бизнеса и неправителствени организации.
Форумът предлага благоприятни условия за презентация на  нови  туристически атракции, информация за  цените на туристическите услуги в зимните курорти преди  идващия  ски-сезон, определяне на нови бизнес-контакти и други   
Тази година на 20 щанда ще се показват благоприятни условия за отмора и отдих в Средните Родопи, Пирин, Стара Планина, Витоша.
Ще бъдат демонстрирани туристически артикули от  районите на  София, Варна, Велинград, Девин, Велико Търново, Стрелча, Поморие, Минерални бани, Банско,  Смолян и Чепеларе.
През втория ден на форума ще бъдат презентирани новости за идния зимен сезон в курортите Велинград, Банско и Пампорово.
Участниците в проявата  ще могат да посетят приключенския парк в местността Амзово край Смолян, както да вземат участие в опознавателен тур в Девинско. 
В ревюто ще вземат участие близо 80 хотелиери, туроператори, представители на локалните управляващи и на държавни институции с отношение към туризма, експерти от неправителствени организации в туристическия отрасъл от България, Естония и Северна Македония.
Ще бъде показана фотоизложбата „ Села: памет и живо завещание във фотообектива “, която е част от програмата на Пловдив 2019 – европейска столица на културата.
За втора поредна година регионалната дирекция „ Държавен фонд Земеделие “ и община Смолян провеждат фермерски пазар като съпътстващо събитие и в него ще се включат над 20 локални производители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР