16-те точки на ПП вече не са 16, някои вече

...
16-те точки на ПП вече не са 16, някои вече
Коментари Харесай

Петков е последният, който може да говори за отделни разговори с депутати - той пазаруваше от ИТН

„ 16-те точки на Политическа партия към този момент не са 16, някои към този момент са изпълнени. Но има една съдбовна 13-та точка в техните, която споделя: до 3% недостиг. Тоест, те към този момент би трябвало да режат. Животът не е единствено пенсии, животът си върви. Едни желаят игрища, други асфалт, трети - детски градини “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Пловдив.

Президентът прави добре, че ги оставя да се наговорят. Петков през днешния ден сподели, че били срещу самолетите, тъй като желали тунел под Петрохан. Отбранителните качества, изключително по време на война, са значими. Светът върви към война, те приказват, че ще вършат тунели.

Къде са им парите в бюджета за обещаните автомагистрали, за мостове, попита Борисов.

Кирил Петков е последният, който може да приказва за обособени диалози с депутати - той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ, непрозрачно и без камери. Ние сме желали гласност постоянно, сподели още водачът на ГЕРБ.

Народът желае да има държавно управление, ние също - армади от военни кораби са в Англия, на Запорожие се бият всеки ден до централата, ние би трябвало да мислим и за армията. Помня през 2009 година първо желаех да създадем инфраструктурата, желаеме добър пакет за хората през зимата, само че когато има парламент, той може да реши всеки проблем. Ако няма парламент, това не може да се случи, по тази причина би трябвало търпеливо и без его да забележим къде може да се случи това.

Разбрах, че другар от службите изискал да го подкрепим без да влезем в държавно управление - в случай че ги подкрепим, на другия ден ще ги свалим. Ние не сме Слави Трифонов, и като се хващаме за нещо, се хващаме устойчиво. Затова настояваме да се направи един КСНС при президента, с цел да се чуе коя партия в кой мандат ще поддържа. Той е умен човек, по тази причина оставя време да се уталожат страстите, и да се водят диалози.

Политическа партия да обяснят по какъв начин си показват 3% недостиг и бюджет на -7 милиарда. Кой не желае да усили заплатите и всичко за бизнеса, само че това са действителностите.

На срещата във вторник ще отидат съществени хора и ще беседваме. За 4 години Асен Василев направи 4 бюджета, и нито един не работи. Неговата заместничка направи в този момент бюджет, и отново е неудовлетворен. Защо не е поставил с 20% повече пенсии?, попита още Борисов. Къде са им милиардите и вложителите, с ББР какво става, с язовирите, със завода за електрически автомобили в Ловеч?

Оптимист съм за съставянето на държавно управление, Радев също е зает, тъй като другояче на него се пада главната тежест на рецесията през зимата, приключи Борисов. Срокът за сформиране на държавно управление зависи от волята на всички. ГЕРБ има 67 депутати, не може да се направи устойчиво държавно управление. Народът ни притиска и желае да им се вземат решение проблемите.

ГЕРБ ще има нов претендент за кмет на Пловдив на идните локални избори, Зико направи доста неща, само че умората и износването са факт, добави водачът на ГЕРБ.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР