16 слънчев ден – Ден, в който Всевиждащото око на

...
16 слънчев ден – Ден, в който Всевиждащото око на
Коментари Харесай

Слънчев календар – неделя – 30.01.2022

16 безоблачен ден – Ден, в който Всевиждащото око на Бог деликатно следи света и следи всеки човек. Добре е да гледате към слънцето.

Тотем – Бял Кон, знак на чистотата, аскетизма и целомъдрието.

Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили в този момент най-често доближават до тях и се извършват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни действия. Добре е да гледате пламъка на запалена свещ, до момента в който се молите.

Това е чист, непоколебим и непорочен ден. Ден за смирение и отмъщение за греховете – всяка неправда е наказуема. Трябва да сте извънредно почтени, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.

Ден на естетика, баланс и ред. 16 безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък, безвластие, суетност. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Добре е да се направи главно разчистване, да подредите целия си дрешник. Подходящо е за пренасяне в нова къща.

Денят въплъщава Закона, справедливостта. Необходимо е прецизно да се съблюдава закона и общоприетите правила. Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. По-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума. Работете върху пречистването на мислите си! Ако нямате неприятни мисли, няма да имате неприятни действия. Контролирайте държанието си, наблюдавайте страстите и думите си, не проявявайте завист нито в делата си, нито в мислите си. Ден за погашение на задълженията. Ако ви изискат, би трябвало да връщате задълженията си. Ако не ви желаят, нищо не давайте.

Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще е добре по-малко да се приказва, да се заобикалят празните диалози. Не би трябвало да се изричат неистини, да се нарушават клетва или контракт. Не ругайте, не кълнете и не пушете в този безоблачен ден.

Диета – Месото би трябвало да се изключи от менюто. По-малко течности да се употребяват. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно. Избягвайте варено, задушено и пържено. Свещената храна на този ден е ръжен самун или овесени ядки. Поверието споделя, че е добре е да се натъркат с чесън зъбите в този ден, изключително в случай че ще търсите правдивост.

Здраве – Пазете главата. Ако е студено носете шапка. Не излагайте директно на топлота главата по никакъв метод, да вземем за пример не ползвайте сешоар, с цел да сушите косата след измиване. Болестите на този безоблачен ден, най-често са наказване за нещо неприятно, което е направил човек. Особено неприятно е, в случай че внезапно се получи психическо разстройство или нервозен срив.

Облекло – Благоприятни са сините тонове. Да се заобикаля жълто и зелено.

Знамения – Хубаво е да намерите подкова и да я занесете в дома – знак за материално благоденствие.

Да намерите пъстър камък или полускъпоценен – знак за отбрана и помощ от другари.

Счупено огледало – загуба на отбрана.

Спиране на часовника ви – знак за болест или неприятности на непосредствен човек.

Лошо е да се повредят везни или различен измерителен апарат – знак за машинация, безпорядък, дезориентация.

Да изпадат огромно количество косми – крах, загуби. Да се появи пърхот в този ден - знак за беззащитност и уязвимост.

Лошо е да счупите стъкло или някакви съдове. Ако изпуснете стъклото и се нараните – знак за отмъщение.

Сънища – Символичните сънища не се поясняват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се осъществен. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки –тъга, крах, предизвестие за неточност, която може да извършите. Да видите птици насън е знак за отмъщение за нещо.

Числа на деня – 31, 71
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР