16 септември (неделя), от 12:00 часа до 22:00 часа пред

...
16 септември (неделя), от 12:00 часа до 22:00 часа пред
Коментари Харесай

Пореден протест за промяна на системата - въпросът е кой точно стои зад него

16 септември (неделя), от 12:00 часа до 22:00 часа пред Народното събрание и от 11:00 часа „ пред всички български посолства по света “ – това е времевият диапазон, в който е деклариран митинг с искане за оставка на сегашната власт, съд и промяна на системата.
В информацията за събитието написа, че българи от целия свят ще се завърнат в средата на септември, с цел да смъкват държавното управление на Бойко Борисов. Посочва се, че би трябвало да се проведат предварителни избори, да има цялостна замяна на властта, да се гласоподава против всички управлявали до момента партии в България. Искането на митинга обаче е малко по-различно от заканите – то е за ръководство на България единствено посредством референдуми " по швейцарски модел ", като за задачата новата система следва да бъде одобрена от Велико национално заседание.
Протестът стартира да набира известност посредством Фейсбук, само че вършат усещане правописните неточности в написаното. Според faktor.bg уредник е Емил Русанов – индивидът, изравен зад уеб страницата " Будилник ". Той опита да направи митинг пред посолството ни в Лондон, само че не съумя да събере даже една паралелка протестиращи. Към него има обвинявания, че пробва да гради политическа кариера на гърба на елементарни хора.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР