16-милиардният тръбопровод от Азербайджан, където има 1 млрд. за нас,

...
16-милиардният тръбопровод от Азербайджан, където има 1 млрд. за нас,
Коментари Харесай

ДПС: Реалността е една - няма газ! България трябваше да приеме условията на Газпром

16-милиардният водопровод от Азербайджан, където има 1 милиарда за нас, няма от кое място да се нагнети повече. Всяко количество, контрактувано отвън огромния шлем, който беше изработен, ще бъде на по-висока цена. Това съобщи депутатът от Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се в предаването  " Денят ON AIR ".

Той дефинира визитата на премиера в оставка в Азербайджан като политически пиар. 

" В енергетиката рецесията е поголовна. Сериозен е и натискът върху шефовете на съответните предприятия, с цел да можем да използван първи европейските решение ", безапелационен бе Аталай. Според него всяко решение, взето в енергетиката през днешния ден, дава отражение след 12 години и половина. 

Депутатът беше безапелационен, че сключването на контракти за доставка на газ няма по какъв начин да се случи с, и Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и. Аталай благодари на шефа на КЕВР Станислав Тодоров, че от самото начало се е " предпазвал да не подписва тези решения, които могат да бъдат атакувани и да бъдат в ущърб на обществото ".

" Реалността е, че нямаме газ. Електроенергията, която произвеждаме сега, се изнася. Решението за цените на електрическата енергия, предоставена на бизнеса, е обещано от и ", установи той за Bulgaria ON AIR. 

По думите на Аталай " не може да стоиш в намерено море и да чакаш да има останки от кораби и да се молиш на Гърция и Турция терминалът да има време и потенциал за разтоварване на нужния газ ". 

" Когато си нарушил всички условия и знаеш, че газът ти идва от Русия, едностранно да спираш газа от Русия и да се приказваш, че съветската страна е едностранно е спряла газа, е пълно безсрамие ", счита депутатът от. 

От думите му стана ясно, че държавното управление е трябвало да одобри изискванията на " Газпром ", които одобриха Германия, Франция и Италия. Според него, в случай че това се беше случило, лятото страната е щяла да нагнети на ниска цена газ в Чирен за зимата.

" Това е безценен газ. Когато зимата стартираме да изтегляме от Чирен, цената на газа и топлоенергията ще бъдат по-високи ", заключи Аталай, съгласно когото цената на газа през август ще доближи 200 лева. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР