16 лунен ден от 20:43 часа на 27 юли до

...
16 лунен ден от 20:43 часа на 27 юли до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 28 юли 2018 година

16 лунен ден от 20:43 часа на 27 юли до 21:20 часа на 28 юли

Един от чистите и светли дни!

Основното изискване – непрекъснато да се намираме в естетика и равновесие, без значение, че някой може да ни е обидил или засегнал. Простете на околните си или сътрудниците за безцеремонното държание, само че никога не ги учете по какъв начин би трябвало да живеят.

Сексът не е целесъобразен. По-добре е да прекараме този ден в усамотение, да бъдем тихи и скромни, да се занимаваме се с домашните си работи.

Много потребно е да вършим всичко, обвързвано с почистването – да измием пода, да избършим праха, да вземем душ.

Служебните упоритости – дано да ги забравим – няма да ни донесат позитивен резултат.

Възможно е, на моменти, деня да е конфликтен, ситуацията, която ще ни заобикаля да бъде нервна и нажежена. Трябва да внимавате доста, изключително, когато водим някакви диалози, тъй като е изцяло допустимо да избухнем и да се стигне до съществени и комплицирани обстановки.

След което, доста мъчно ще можем да стигнем до хармонична вътрешна конфигурация.

В избрани часове на деня можем да усещаме по-голямо напрежение от елементарното, нервна възбуденост и раздразнителност. Всичко може да се преобърне за секунди.

Възможно е да бъдем напрегнати, конфликтни, доста елементарно да избухваме и да бъдем под въздействието на мощни страсти. Гледайте да удържате тези мощни пристрастености и да се опитате нещата да се уравновесят.

Денят не е подобаващ за осъществяване на значими срещи и договаряния. Отложете ги за различен ден.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедурите, свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР