16-годишното момиче пострадало при катастрофата до Панчарево почина, днес в

...
16-годишното момиче пострадало при катастрофата до Панчарево почина, днес в
Коментари Харесай

Почина едно от децата от катастрофата край Панчарево

16-годишното момиче потърпевшо при злополуката до Панчарево умря, през днешния ден в 11,23 ч., оповестиха от УМБАЛ " Св. Анна " в София

Припомняме, че тя беше приета в болница в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД с тежка черепно-мозъчна контузия, тежка гръдно-коремна контузия, фрактури на бедрени кости и ключица.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че към този момент няма заплаха за живота на 18-годишно момче, което беше настанено в столичната болница " Царица Йоана - ИСУЛ ". Заради множеството фрактури обаче му следва дълго лекуване. 

Други две девойки на 18 и 14 години остават в УМБАЛ " Света Анна ". Четирима от потърпевшите, измежду които две деца, бяха откарани в " Пирогов " в деня на случая. Две от момчетата бяха прегледани от лекари и освободени за домашно лекуване, а едно момче беше докарано с огромна контузия на главата. Най-тежко беше положението на млада жена с комбинирана полифрактура.

Верижната злополука стана във вторник вечерта на " Самоковско шосе ", на отбивката за Бистрица. Загина един човек, а други осем пострадаха тежко. По първична информация водачът на една от колите, който почина, е изгубил ръководство, а през вчерашния ден стана ясно, че той е карал с 2 промила алкохол в кръвта. Водачът е бил рецидивист по пътни нарушавания с над 20 акта в досието си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР